Ondernemerscongres "De kracht van vitaal ondernemen" Breukelen.

Congres "De kracht van vitaal ondernemen".

Vanwege coronamaatregelen zal ook dit evenement voorlopig niet plaats vinden. Nieuwe datum volgt nog! Excuses voor het ongemak.

Het ondernemerschap kent heel wat obstakels en moet je soms hard werken om je geld te genereren. In de praktijk blijkt het toch lastig, om je als ondernemer bezig te houden met vitaliteit. Als ondernemer staat groei van het bedrijf centraal. Helaas wordt juist de groei belemmerd door verschillende omstandigheden, waardoor het risico van werkdruk heel hoog wordt.

Hoe creëer je overzicht en focus als zelfstandig ondernemer? Hoe zorg je ervoor dat je fit blijft? Hoe blijf je ondernemen met rust? Dit zijn een aantal vragen, die we vaak te horen krijgen. Vitaliteit heeft veel impact op jou en je bedrijf. Maar het gaat veel verder dan dat. Het heeft invloed op je manier van oud worden en daarmee ook je leven. Als ondernemer heb je het druk om je bedrijf op te bouwen en draaiend te houden. Je hebt het voordeel, dat je eigen baas bent, maar als ondernemer ben je je er vaak niet bewust van, hoeveel tijd en energie bepaalde zaken kosten. Je kan op verschillende manieren geconfronteerd worden met vitaliteit. Bijvoorbeeld lichamelijke gezondheidsproblemen, stress, of problemen waarop je geen invloed hebt.

In dit congres richten we onze aandacht op “ De kracht vitaal ondernemen”. Wat kun je vanuit jezelf bijdragen aan bevordering van vitaliteit en ondernemerschap ? Verschillende sprekers kijken vanuit een andere invalshoek op vitaliteit. Door meer kennis hierover te krijgen, kun je nieuwe inzichten creëren om je vitaliteit aan te pakken.

Kom ook en doe mee aan dit congres. Er is veel te leren! Er komen inspirerende en boeiende sprekers, je kunt ideeën opdoen en praktische handvatten voor je onderneming krijgen.
In de pauze kun je ook gaan genieten van een overheerlijke lunch.

Sprekers:

Jochem Uytdehaage
Een spreker die uit passie en gedrevenheid succesvol werd in de sportwereld en wist als schaatser twee gouden en zilveren plak te veroveren in Salt Lake City. Met verschillende topprestaties en diepe dalen wist hij balans te vinden in de sportwereld.  In 2007 stopte hij met schaatsen. Hij ging zich bezighouden met het geven van trainingen en workshops voor bedrijven.  Om personen te leren optimaal te kunnen presteren in het leven, maar ook in het bedrijfsleven.
Jochem maakt jouw bewust van jouw eigen leefstijl. En leert jou aan de slag te gaan met ‘De kracht van vitaal ondernemen” op de juiste manier toe te passen, zodat jij optimaal in het bedrijfsleven kan gaan functioneren.
Hij noemt het “een rijker leven leven”.

Madelon Muns
Een spreekster uit duizenden, de hoeveelheid kennis die ze bezit en haar oog voor kwaliteit.  Ze heeft heel wat mensen geholpen met het vinden van de juiste natuurlijke oplossing voor de lichamelijke gezondheid. Ze laat jouw kennis maken met de kracht van essentieel oliën. Madelon legt je uit hoe de essentiële oliën werken op het gebied van energie- stressmanagent en fysiek uitdagingen en hoe je in dit in je dagelijkse en bedrijfsleven op een simpele, maar doeltreffend manier kan toepassen.

Ralph Moorman
Een geweldige en inspirerende spreker die heel veel kennis heeft van het hormoonsysteem. Als je hormoonsysteem uit balans is, kun je heel wat pogingen proberen om gezonder te gaan leven, maar helaas wordt dit lastig. Ralph vertelt stap voor stap hoe je jouw hormonensysteem weer in evenwicht brengt en je gedrag kunt verbeteren doormiddel van de link te leggen tussen voeding, sport en stress. Hoe fijn is het als je zorgeloos kan ondernemen, zonder problemen te hebben met je hormonen.

Na het congres is er ook gelegenheid om met andere ondernemers te netwerken, zodat je gelijk gestemde ondernemers leert kennen.
We gaan samen “Vitaal de toekomst in! “.

Reserveer nu je early bird ticket:

Scroll naar top